LUCERO // All about: Lucero Hogaza León! Első és legnagyobb magyar Lucero rajongói oldal
Hola


Sziasztok, ez az oldal a tehetséges Mexikói színész- énekesnő és műsorvezetőLucero-val foglalkozik, ha szereted a szép sztárt nagyon jó helyen jársz.  Itt mindent megtalálsz Lu világából, minden vele történő friss hírről értesülhetsz és meg is ismerheted. Folyamatosan megtalálod a legfrissebb híreket, képeket, és infórmációkat. Kedvencünk már több mint 20 millió eladott albumot és 9 sikeres telenovellát tudhat a magáénak... Lucero legnagyobb magyar rajongói oldala több mint három éve üzemel!!  Az oldalért köszönet Darla-nak.  A csskód alap forrása: candyshop.

Főoldal + Lucero  + Online + Galéria + Ikonok + Extrák

 
Lucero-ról


1969. augusztus 29.-én született mexikóvárosban. Karrierjét 10 évesen kezdte mint Lucerito, eleinte gyermekeknek szóló műsorokban szerepelt, majd énekesnőként bizonyított, azután pedig a telenovellákban mutatta meg tehetségét. 1989-ben változtatta meg művésznevét Luceróra. Ezidáig kilenc sikeres telenovellát tudhat magáénak, albumai pedig több mint huszonhét millió példányban keltek el világszerte. Ezek mellett játszott már filmekben, színházban és műsorvezetőként is kipróbálta már magát. Egy fiú és egy kislány boldog édesanyja. A Magyar nézők Riválisok/A csábítás földjén, és a Mindörökké szerelem című sorozatokból  ismerhetik. Többet akarok>> 

 
Proyectos

Yo Soy el Artista (Én vagyok a művész)
Műfaj: tehetségkutató
Szerep: műsorvezető+zsűritag
Év: 2014
Megjelenés: szeptembertől a Telemundón
Többet a műsorról>>

Por ella soy Eva(Érte lettem Eva) DVD
Műfaj: telenovella DVD
Szerep: Helena Moreno
Év: 2011/2012
Megjelenés: május 28-tól a boltokban
Magyar facebook> ; Megrendelem>

Lucero en Concierto
(Lucero a koncerten)
Műfaj: koncert CD/DVD
Év:2012-2013
Megjelenés: november 19.
Megrendelem> ; AMAZON> ; iTunes>

No Pudiste Amar Así
(Nem tudtál így szeretni)
Műfaj: kislemez
Év: 2013
Megjelenés: szeptember 24.
  Audio>Videóklip> ; AMAZON> ;  iTunes>

 
Csirip
 
Elite  11 hely! 0 szabad hely!

 Jelentkezni a Chat-ben lehet! Kizárólag szép és rendezett oldalak jelentkezését várom! 

 

 
Oldal infók


Az oldal 2010. novemberének 04. napján nyílt mindenkilapján. Majdnem egy évvel később, 2011. augusztus 21.-én hivatalosan is gportalra költözött és azóta is folyamatosan üzemel. Az oldalnak egy szerkesztője van, Dia, kérlek a nevemen szólíts. A designokat is én csinálom.

Az oldal nem áll kapcsolatban Luceróval, sajtósával, családjával vagy barátaival, csak egy sima rajongói lap. Az oldalon minden tartalom saját, minden tartalom a lap tuladjonát képzi, ha valamit máshonnan szedek, az fel lesz tűntetve!!!
(c) lucerohogaza.gportal.hu 2010-2015

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Élete

1969. augusztus 29.-én született Mexikóvárosban Lucero Hogaza Leon néven. Karrierjét 10 évesen kezdte mint Lucerito, gyermekeknek szóló sorozatokban. Későb ő is a "Juguemos a Cantar" énekversenynek köszönhetően reflektorfénybe került mint pl. Thalía. Anyja neve: Luz María León Saubinet, apja neve: José Antonio Hogaza López, testvérei: Antonio Hogaza León, Fernando Hogaza.

1972-ben lett óvodás. Lucero diszlexiás volt. De szerencsére "legyőzte ezt a kis akadályt." 5 évesen volt az első barátja  Rolando-nak hívták. Első iskolája: "Colegio Florida", három tagozatos volt. 

1978-ban átköltöztek Ciudad Satelite (Naucalpan, Estado de México)-ba. Ez miatt iskolát is kelett váltania. Kilencedikes koráig a "Academia Maddox" iskolába járt ahol megismerte máig is legjobb barátnőjét Victoria Fernandezt.

Kedvenc Telenovellája: "Mundo de Juguete". Kedvenc rajzfilmjei: "Pituffo", "La Pantera Rosa"(Rózsaszín párduc) és "Señorita Cometa".  

1980. február 1.-jén anyja elvitte   a Televisa-hoz egy Casting-ra amit gyerekeknek rendeztek. Február 17.-én áláírta első szerződését. 1980. június 26-án este nyolckor el indították a "Chiquilladas" című műsort, amely gyerekeknek szóló tehetség kutató volt. Lucero volt a műsorvezető-

1983. január 29.-én megjelent első albuma "El" címmel, amely kétszer arany lemez lett, 150.000 példány kelt el belőle. Még ebben az évben elkezdte élete első telenovelláját a "Chispita"-t forgatni. 1983. júniusában megkapta élete első TvyNovelas díját. Decemberben részt vett egy fesztiválon.

1984.februárjában  megjelent 2. albuma "Con tan pocos años" címmel. 1984-ben megjelent első filmje "Coqueta" címmel melyben Pedro Fernandez volt a pertnere a filmnek nagy sikere lett. Majd szeptemberben megjelet második filmje melyben szintén Pedro volt a pertnere a film címe: "Delincuente", amelynek szintén nagyon sikere lett.

1985. ben megjelent 3. albuma "Fuego y Ternura" címmel. Mely az eddigi albumainál is nagyobb sikereket ért el. A gyorsan eladott 250.000 példánynak köszönhetően platina lemez lett. Hosszú haja, és szépsége segítette a karrierjét. Szintén 85.-ben szerepet kapott a "Fiebre de Amor" című filmben Luis Miguel oldalán.

Egy évvel később 1986-ben elhagyta Sergio Andrade irányitása alá tartozó lemezkiadót, és átszerződött a Melody Recordhoz, ám az új album megbukott. Lucero mégsem adta fel, 1987-ben kiadta "Lucerito" (később kiadva "Ocho bris" néven) albumát a Melody Records-nál az album hatalmas siker lett.

1988 a "Vete con Ella"  a Meixkói Top listák 6 helyén szerepelt. A "Lucerito" című albumot 400.000 példányban adták el.

1989-ben nagyon zsúfolt éve volt, 6 albumot adott ki, és öt filmet leforgatott. És még ebben az éveben megváltoztatta művésznevét Lucero-ra, annak a jeléül, hogy ő már felnőtt, innentől kezdve már felnőttszerepeket is vállalt. 

1990-ben megkapta első felnőtt telenovella főszerepben a "Cuando llega el Amor"-ban, a sorozat főcímdalát is Lucero énekelte, és ezért a szerepért elnyerte első TvyNovelas díját

Következő albuma 1990-ben a "Con mi sentimientos" 500.000 példány kelt el. 

1993-ban eljátszotta a "Los parientes Pobres" c. telenovella főszerepét,  szerepért megkapta a második TvyNovelas díját. Új albummal tért vissza, melynek címe "Lucero" lett,  az albumon a sorozat főcíme is helyet kapott. A CD szerepel pl. a Veleta amely a mai napig Lucero egyik legsikeresebb dala. 

1995. ismét novella szerepet kapott, ezúttal a "Lazos de Amor"-ban ahol hármas ikereket keltett életre, ez volt Lucero legsikeresebb sorozata.

1997-ban férjhez ment a híres mexikói énekeshez Manuel Mijares-hez. Az esküvőt az év eseményeként is emlegették. A Televisa Mexikóban, az Univision pedig az Egyesült Államokban élőben közvetítette. Még ebben az évben új albummal jelentkezett, megjelent a "Piel Ángel".

1999-ben úgy döntött, nagy koncertet ad, a Monumental Plaza-ban Mexikóban, a koncerten teltház lett. Később élő koncert DVD-n adták ki az eseményt, a DVDből 200.000 példány kelt el. 

Lucero a 90's években volt a legsikeresebb, listavezető slágere lett pl. a Veleta, ami 5 hétig állt a listák élén.

2000-ben elvállalta a Mi destino eres Tú című sorozat főszerepét, a sorozat Carla Estrada egyik legnagyobb bukása lett és mind össze 90. részes volt. Ugyanezzel a címmel megjelent legújabb lemeze, aminek címadó dala a sorozat főcíme lett. 

2001-ben megszületett első gyermeke Jose Manuel Mijares Hogaza. 2005

2002-ben koncertet adott az Auditorio Nacionalban.

2004.ben szerepet kapott a "Zapata el sueño del Héroe" című filmben, ami egy életrajzi alkotás volt.

2005.ben 5 év kihagyás után ismét novellában tért vissza, elfogadta Carla Estrada felkérését az "Alborada"ba. A sorozat forgatásai előtt megszületett második gyermeke, ezúttal Lucero kislánynak adott életet aki a saját nevét: Lucero Mijares Hogaza nevet kapta. Még ebben az évben egy színházi szerepben láthatta a közönség, a színdarab címe: "Regina".

2006-ban aláírt egy szerződés a Latin EMI Musiccal, még ebben az évben megjelent a "Quiéreme tal como Soy". Az új album hamar arany lemez lett! Ugyan ebben az évben meghívták a Latin Grammyra ahol ő lett a műsorezető Eugenio Derbez oldalán.

2007. hogy megünnepelje 27 éves karrierjét koncertet adott az Auditorio Nacionalban, ahol 10.000 embernek volt férőhely. A koncertet később élő koncert DVD-n adták ki.

2008. januárjában új projekt kezdődőtt a karrierjében, a Venezuelai rajongók internetes rádiót csináltak "Que onda a Lucero?" címmel, ami a mai napig is frissül. Lucero hivatalos oldalán találhatóak az egyes részek. A rádióban mindig különböző hírességeket kérdeznek Luceroról.

2008-2009-ben ismét telenovellát forgatott, a gonosz Barbara Greco szerepét kapta meg a "Mañana es para Siempre" című sorozatban, ez volt az első olyan novellája aminek nem Carla Estrada volt a producere.

2010-ben ismét telenovella szerepet vállalt, Fernando Colungával és Gaby Spaniccal, ő lett a Soy tu Dueña főszereplője. Ugyan ebben az évben megjelent legújabb studió albuma az "Indispensable". Az albumon szereplő "Dueña de tu Amor"-t a People en Español az év dalának választotta.

2011. március 04.-én elvált, 14 évnyi házasság után. Még ebben az évben elfogadta a felkérést, ő lett a La Voz...Mexico egyetlen női zsűrie. Az év végén kezdte el forgatni legújabb sorozatát.

2012. februárjában Mexikóban elkezdták vetíteni a Por ella soy Evat, Lucero legújabb sorozatát amiben egyik legjobb barátja Jaime Camil volt a partnere, a sorozat hatalmas sikert aratott és Lunak is ez lett a kedvenc novellája. Az év elején megjelent egy kislemeze a No me dejes Ir, ami hatalmas siker lett. Október 25.-én, hogy megünnepelje a 32 éves karrierjét koncertet adott az Auditorio Nacionalban. A koncerten 10.000 nézőnek volt hely.

Ez a fellépés is megjelent élő koncert DVD-n 2013 novemberében, ráadásul két kiadatlan dalt is felvett hozzá Lucero! Twitter üzenetei szerint 2013-ban megtanult főzni!

Elmondása szerint jelenleg új albumon dolgozik!

 

(c) lucerohogaza.gp

 

Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!